Legyen sikkes Karácsonyod!

karacsonyi-oltozet-fekete-feher.jpg

Itt mindent megtalálsz, amit az Ünnepi divatról, és stílusról tudnod kell :)

New Yorkban, ami köztudottan a világ divat-központja, a fekete mindig sikkes, és divatos választásnak számít. Az őszi, és a téli évszakokban pedig, amikor amúgy is a sötét színeket részesítik előnyben, ez még inkább igaz. De még azok a divattervezők is, akik a sötét színeket szeretik, csempésznek egy kis szikrát, és derűt a műveikbe karácsonykor, és általában káprázatos vörössel rázzák fel a ruhákat.

Karácsonykor a vörös a domináns szín, a fekete-fehér ruházat egy vörös sállal feldobva mindig ütős párosnak számít.

karacsonyi-oltozet-piros.jpg

Az olyan ünnepi témájú ruhák, amiken hópelyhek, karácsonyi nyalókák, csillagok, karácsonyfák, stb. vannak, szintén népszerűek ebben az időszakban. A színességükkel azt üzenik az embernek, hogy ez az ember aztán teljesen átérzi ennek az időszaknak a varázsát, és ünnepi hangulatban van.

Amikor valaki ilyen, ünnepi témájú ruhát, kiegészítőt visel, azzal pozitív kisugárzást áraszt magából, és ezzel is jelzi, hogy kellemes a közelében lenni. Végül is senki nem akar egy morgós emberrel lenni a Karácsonyi időszak alatt, nemde?!

karacsonyi-oltozet-pulcsi-renszarvassal.jpg

Az ünnepi témájú ékszerek szintén kiváló kiegészítők ilyenkor. Ezek egy kis varázst csempészhetnek a kinézetünkbe, és a viselésük nagyszerű módja annak, hogy kitűnj a többiek közül. Az ünnepi témájú ékszerek emellett tökéletesek azok számára, akik szeretnék mutatni a bennük lakozó ünnepi szellemet anélkül, hogy hatalmas rénszarvasos pulcsit húznának magukra, mert úgy vélik, azzal túlságosan kitűnnének, vagy mert egész egyszerűen az nem illik bele az ő, visszafogottabb stílusukhoz. (Most ne számoljuk ide Mark Darcy-t a Bridget Jones naplójából, mert neki kötelező viselete volt abban a szituációban a rénszarvasos pulcsi...)

karacsonyi-oltozet-ekszer.jpg

Szükség van arra, hogy kicsit felrázd a kinézetedet a karácsonyi időszak alatt, és ilyenkor ezek az ékszerek nyújtják a lehető legjobb megoldást, hiszen akár bohókásan, akár elegánsan is kimutathatod általuk az ünnepi hangulatodat, akár anélkül, hogy a ruházkodásodon változtatnál.

A népszerű stílusú ruhák viselése kétségtelenül divatos módja az ünnepek alatti öltözködésnek. A karácsony előtti időszakra öt alap ruhadarabot ajánlunk, ami a nők gardróbjában jelen kell, hogy legyen: a tunika, a téli sort - ami csak térdig ér - , a mellény, a ceruzaszoknya, és az extra-bő nadrág.

karacsonyi-oltozet-tunika.jpg

A mellényt viselheted valami hímzett, vagy valamilyen más díszes ruhadarabbal, vagy egyszerűen viselheted valami egész egyszerűvel, amivel naturalistán elegáns leszel. A téli sort, és a ceruzaszoknya remek alapruhák, megfelelő kiegészítők segítségével csodásan kialakíthatod a munkaruha stílusod, ám ezek partikra, és elegánsabb helyekre is kitűnő választások. Párosíthatod egy széles övvel, ami a divatszakértők szerint egyike a kötelező daraboknak.

A tunika, és az extra bő nadrág szintén népszerű ruhadarabok az ünnepi időszak alatt, mert nem csak, hogy nagyon kényelmesek, de nagyon sokféle ruhával lehet párosítani őket. Nem beszélve arról, hogy elég melegek is, hogy egy karácsonyi vásárra is kilátogass bennük. Ha a forralt bor nem melegítene eléggé... ;-)

karacsonyi-oltozet-vicces.jpg

Egy másik fantasztikus ruhadarab a kötött pulcsi - ami, ha hosszabb fazonú, akár tunikaként is viselhető. Kitűnően párosítható fekete harisnyanadrággal, és leggingsel, ami manapság rendkívül divatos darabnak számít.

A leggingset viselheted szoknyák, vagy ruhák alatt is. A nagyon simulós leggingset hordhatod harisnya helyett, viselheted kabáttal, vagy ismét kötött pulcsival. A fekete, fehér és fekete alapszínű darabokkal remekül kifejezheted ünnepi hangulatodat, ráadásul ezekkel a klasszikus színekkel nem lőhetsz mellé, hiszen ezek mindenkinek jól állnak!

karacsonyi-oltozet.jpg

Remek dolog, hogy a ruhák újra, és újra divatba jönnek. Ráadásul a piros ruhák, amik az őszi szezonban hódítanak, tökéletesek a Karácsonyi időszak alatt is.

Végül, de nem utolsó sorban, beszéljünk a farmerről. A farmernadrág az egyik legalapvetőbb ruhadarab, mindenki szekrényében megtalálható, és mint egész évben, Karácsonykor is kihagyhatatlanok, különösen a szűk darabok hódítanak az ünnepek alatt.

Akkor se kell kétségbe esned, ha a szűk farmerek nem a Te eseted, vagy nem a Te testalkatodhoz illő: mostanában megint divatba jöttek a bő darabok, aminek különösen a kiadós karácsonyi étkezések után adhatunk hálát!

karacsonyi-oltozet-fekete.jpg

Mivel a Karácsony a derű, és boldogság időszaka, Te is légy boldog, és add át magad az élvezeteknek, bátran húzzál mókás Karácsonyi darabokat, például egy fehér-piros télapó sapit!