Adventi Vásár

2016.okt.31.
Írta: EuroTravel Szólj hozzá!

Bécsi adventi hangulat otthon

Aki már volt a bécsi adventi vásáron, az tudja, hogy milyen hangulatos hóesésben kortyolgatni egy kézmelengető puncsot, vagy egy forralt bort a színesen kivilágított standok között. Nos, ha hóesést nem is, de a forró italokat otthon is el tudjuk készíteni kellemes téli estékre.

Tovább

11 fontos, a Karácsonyhoz, és a vásárláshoz kötődő nap

November 25. A Black Friday. Az Egyesült Államokban a Hálaadás utáni nap, amikor az embereknek van egy kis idejük elszabadulni a munkából és egyben ez nap ott a karácsonyi időszak hivatalos kezdete. Ilyenkor a boltok 3-4 órával hamarabb nyitnak, és később is zárnak. Elkezdődnek az ünnepi akciók, és…

Tovább

Hogyan maradj karcsú Karácsonykor anélkül, hogy megbántasz másokat

A karácsonyi időszak alatt a nyári fürdőruha szezon, és az alakod vonalainak megőrzése hamar feledésbe merül. Szívesen fogyasztjuk el a rengeteg karácsonyi nyalánkságot anélkül, hogy ez különösebb lelkiismeretfurdalást okozna.

Tovább

Készíts egy listát a karácsonyi bevásárlásról

Készíts egy listát, és kétszer is ellenőrizd! Ez lehet a Christmas Carol egyik legemlékezetesebb sora. Szinte mindenki, aki megünnepli a Karácsonyt, tud Mikulás listájáról, ahol feljegyzi, ki volt jó, és ki volt rossz, és a legtöbben szeretnék elkerülni, hogy a „rossz listára” kerüljenek.

Tovább

Praktikus tudnivalók a bécsi adventi vásárról

A legtöbben úgy gondolják, hogy csak a Rathausplatzon van adventi vásár Bécsben. Nos, ők tévednek, hiszen Bécsben több helyen is, sőt Ausztria több városában is szívesen rendeznek hangulatos kirakodó vásárokat.

Tovább
süti beállítások módosítása